top-bad-kjoekken.jpg (2)

Bad/kjøkken


Badet og kjøkkenet er så mye mer enn et rom. Vi starter og avslutten hver dag på badet, og kjøkkenet skaper velvære ved bruk. Å pusse opp ditt bad eller kjøkken vil være en investering som øker både bruksgleden og verdien av din bolig.

Vi hjelper deg å velge den rette bad- eller kjøkkeninnredning.  Enten du skal rehabilitere eller bygge helt nytt bad eller kjøkken gjør vi arbeidet til avtalt tid og kostnad. Fiks ferdig total-løsning utført mens du er på jobb, og gjerne mens du er på ferie!

 

Bad

Det mest krevende rom

Teknisk sett er badet et krevende rom. Å oppgradere eller bygge fagmessig utførte bad krever håndverkere med fagkunnskap og erfaring. UNIK har godt samkjørte team av rørleggere, murere og snekkere. Sammen med våre faste samarbeidspartnere innen elektro utfører  vi jobben metodisk, raskt, fagmessig, og kostnadseffektivt.

Velg, og vi fikser

Velg innredning og baderomsmøbler i en av våre butikker, og våre konsulenter og håndverker-team tar seg av resten. Ønsker du befaring for å se på hva som teknisk er mulig og hvilke løsning som er best for deg?

Ring vårt hovednummer 55 59 61 50, administrasjon, og vi setter deg over til avdeling for bad og kjøkken.

 

Kjøkken 

Et rom til å trives i

Et kjøkken skal helst være både pent og praktisk - et godt sted å være. Velger du en av våre kjøkkenløsninger får du det vi mener gir mest for pengene - alt sett under ett. Stilfullt, slitesterkt og praktisk. Lett å tilpasse og få på plass.

Alt på ett sted - alt etter behov

Drømmer du om helt nytt kjøkken? Vi hjelper deg å velge, finner løsninger og prosjekterer etter ditt ønske og vår kunnskap.  Om du vil tar vi oss av alt det praktiske.  

Kjøkkenutstillingen finner du i vår butikk i Fyllingsdalen, der vi også holder til med vår bad- og kjøkkenavdeling. Ta en tur til oss. Vi vil vise deg alternativene, og vil kunne svare på det meste.    

Kontakt oss

Kontakt oss på skjemaet nedenfor og vi vil kontakte deg så snart vi kan

Rørleggertjenester
administrasjon
  • Åpningstider hverdager:
  • Hverdager: 07:00 - 15:00 - deretter vakt-telefon
Døgnvakt telefon
  • Tlf: 55 59 61 50
  • Alle dager,
  • samt helg og helligdager
  • Åpningstider:
  • Døgnåpent/24 timer

Ved å bruke Unik samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Les mer.