DSC03105.JPG

SERVICEAVTALE

Vi tilbyr nå serviceavtale på ditt VVS-anlegg. En serviceavtale innebærer at en rørlegger kommer hjem til deg en gang i året eller flere om du ønsker det og tar en fullstendig visuell sjekk av alt av rør og koblinger hjemme hos deg, i tillegg til blandebatterier, toaletter, varmtvannsbereder, stoppekraner, vannlås og sluk. Du får tips og råd om hva du bør gjøre for å være føre var og unngå store overraskelser, og du kan være trygg på at anlegget er i orden.

INNGÅR DU EN SERVICEAVTALE MED OSS FÅR DU:

 • Kontroll på at våtrom og røropplegg fungerer som det skal
 • Færre store økonomiske overraskelser
 • Lavere risiko for lekkasjer og vannskader
 • Alltid en gunstig pris på rørleggerarbeid
 • Kort ventetid på håndverker - du blir prioritert

FORDELER MED Å HA EN SERVICEAVTALE

Alt av rør og koblinger som det går vann gjennom bør sjekkes minst en gang i året for å være sikker på at det fungerer som det skal. Ved å ha jevnlig tilsyn og vedlikehold av synlige vanninstallasjoner reduseres risikoen for lekkasjer og dyre utgifter. Overlater du denne kontrollen til en fagperson med kompetanse på området kan du senke skuldrene og oppleve forutsigbarhet fremfor kostbare overraskelser.

HVORDAN FOREGÅR SJEKKEN?

Vi kommer hjem til deg en gang i året, eller flere om du ønsker det og tar en fullstendig visuell sjekk i ditt hjem. Vi holder kontroll på når det er på tide med ny sjekk, og ringer selvsagt på forhånd for å avtale den tiden som passer best for deg. Rørleggeren sjekker at vannlåser og sluker fungerer som de skal, pakninger er i orden og siler ikke er tett eller ødelagt. Rørleggeren sjekker også at blandebatterier, toaletter, varmtvannsbereder, stoppekraner, vannlås og sluk samt andre installasjoner på våtrom fungerer som det skal. Om du ønsker det tar vi også en kontroll av varmeanlegg, utvendige sluker eller andre VVS-installasjoner. Vi har full kontroll på anlegget ditt, og gir deg tips og råd om hvilke tiltak og utbedringer du burde gjøre for å holde anlegget i god stand.

MED EN SERVICEAVTALE MED OSS FÅR DU ALLTID EN GOD PRIS

Våre serviceavtalekunder får alltid 15% rabatt på alle varer i butikken (på ordinære priser), 10% rabatt på serviceoppdrag på timesbasis og vår fastprisliste for utskiftning av enkle produkter i tillegg til rabatt på totalrenovering av bad og kjøkken. Du blir også prioritert ved forespørsel om serviceoppdrag.


En serviceavtale tilpasses ditt hjem, slik at du kun betaler for det som skal sjekkes hos deg. Prisen per tilsyn er fra 1570 kr (gjelder om du har 1 stk. kjøkken og 1 stk. bad). Ta kontakt for et skreddersydd tilbud, tilpasset dine behov.

 

Ønsker du et tilbud på en serviceavtale tilpasset ditt behov?

Fyll ut skjema så kontakter vi deg så snart vi kan.

Rørleggertjenester
administrasjon
 • Åpningstider hverdager:
 • Hverdager: 07:00 - 15:00 - deretter vakt-telefon
Døgnvakt telefon
 • Tlf: 55 59 61 50
 • Alle dager,
 • samt helg og helligdager
 • Åpningstider:
 • Døgnåpent/24 timer

Ved å bruke Unik samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Les mer.